Webbinarier

Välkommen att vara med på ett webbinarium! Vi håller regelbundet webbinarier för dig som vill titta närmare på NOKflex.

Lär känna NOKflex på 45 minuter då du får en guidad tur i läromedlet och dess funktioner och en genomgång av hur du kan lägga upp din undervisning med digitala verktyg.

Du har möjlighet att ställa frågor under tiden. Webbinarierna passar både dig som är helt nybörjare på NOKflex och dig som redan har testat.

Föreläsare: Mei-Li Hoh, projektledare digitala läromedel.


Kommande webbinarier:

Du ser alla kommande webbinarietillfällen i vårt kalendarium.


Så fungerar det

När du har anmält dig får du ett bekräftelsemeddelande med instruktioner och en webblänk som du klickar på när det är dags för webbinariet.

Inför

●  Vi rekommenderar att du använder hörlurar istället för datorns högtalare för bästa ljudupplevelse.

● Testa ljud och bild i god tid före webbinariet genom att klicka på följande länk: http://wezupport.adobeconnect.com/startguide/. Observera att du kommer att delta som ”lyssnare” så du behöver ingen mikrofon, och det räcker att titta på första sidan av startguiden.

●  Det är bra om du har internetuppkoppling via kabel. Trådlöst internet fungerar också men är inte lika pålitligt.

Att delta

● Klicka på länken du fick i bekräftelsemeddelandet. Gör gärna detta cirka 10 minuter före utsatt tid så att du hinner bekanta dig med webbinariemiljön.

● Klicka i alternativet "Enter as guest", skriv ditt namn och klicka sedan "Enter room". Du kommer att bli insläppt i webbinarierummet av presentatören.

● Under webbinariet har du möjlighet att ställa frågor via en chatt.